dunavmost.comЕлена Гунчева Аз, като една от народа, или както Вие ни

...
dunavmost.comЕлена Гунчева Аз, като една от народа, или както Вие ни
Коментари Харесай

Една българка към Цветан Цветанов: Вие, господине, сте никой!

dunavmost.com

Елена Гунчева

 

Аз, като една от народа, или както Вие ни наричате – мат`рияла, като част от Вашия суверен, желая да ми отговорите

Подаването на Вашата  оставка  като народен представител от 44-тото  Народно заседание , както и от двете комисии в него, провокира много  въпроси .

Затова и аз, като една от народа, или както Вие ни наричате – мат`рияла, като част от Вашия суверен, желая да ми отговорите:

– Редно ли е съгласно Вас откакто последните 10 години сте работили единствено като политик, да си позволявате покупката на седем жилището, откакто има доста българи, които губят жилищата си поради политиката на геноцид върху българския народ, която е емблема на партията Ви?

– Как сте икономисали от едни заплати пари за сходно жилище, за което очевидно формалните Ви приходи не подхождат?

– С какви пари ходихте всяка седмица на молитвени закуски, срещи и диалози в Съединени американски щати? Като каква идваше Вашата брачна половинка, в случай, че по протокол не се постанова да Ви съпровожда и кой й плащаше сметките? Колко костват на българския народ Вашите екскурзии по света?

– Смятате ли за редно български политик демонстративно да носи копчета на ръкавели на непознато разузнаване?

– Какви са връзките Ви със притежателите на „ Артекс ” /всичките дъщерни дружества/, пускали ли сте сигнал против тях и какво се е случило с него?

– Вие ли поискахте да купите /замените/ апартамент в тяхна постройка или те Ви предложиха договорката след започване на инспекцията?

– Те ли Ви предложиха преференциалната цена или Вие настоявахте за такава? И въобще има ли платена цена или това беше престация против законодателната „ услуга ”?

– Извън стойностите по нотариалния акт, записани съвсем на данъчна оценка, други заплащания има ли направени по договорката?

– По договорката за отбягване на по-високи такси и налози, има ли вписана занижена стойност и съгласно Вас това не е ли нарушаване на данъчното законодателство за Вашето облагодетелстване при заплащането на налози и такси по договорката, като се има поради наредбата на ЗМДТ, че налозите при замяната се пресмятат върху цената на имуществото с по-висока стойност? С какъв брой сте ощетили държавният бюджет при посочената в нотариалния акт мощно занижена цена на добития от Вас парцел?

– Каква е ролята Ви в правене, внасяне и гласоподаване на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията по отношение на удължение срокът на разрешенията за градеж за две категории градежи и това не облагодетелства ли директно Вашия продавач и то по време директно преди договорката?

– Не считате ли за спор на ползи, за корупция и закононарушение сходно преплитане на политическо, служебно и персонално отношение при тази договорка?

– Считате ли за редно всички сходни покупко-продажби на занижени цени да бъдат разследвани и считате ли за редно да бъдат разследвани от Вашите другари, които сте назначили за проверяващи в комисиите и прокуратурата? Смятате ли за редно господин Георгиев, ръководител на Комисията по корупция, също да е заявил погрешни данни пред комисията и същият този човек има ли моралното право да бъде на този пост?

– Смятате ли, че имате моралното право да запазите този добит по безпределно противоречив метод парцел и да останете въобще в политиката?

– Смятате ли, че имате моралното право да подготвяте изборите и да оферирате претенденти за евродепутати?
Господине, аз знам, че няма да получа отговор на  въпроси те си, тъй като няма самостоятелност на управляващите, а Вашата партия се е сраснала с страната. Но знайте, че от пари, ограбени от българският народ, никой нищо положително не е видял! Наглостта и арогантността минаха всевъзможни човешки, морални и политически граници!

Вие, господине, сте никой!

А на поставените  въпроси , бъдете сигурни, че един ден освен ще се дадат отговори, само че и ще получите правдивост! Справедливостта на народа, не на Вашата тайфа, справедливостта на пенсионерите с 200 лв. пенсия, на умиращите от апетит хора по селата, справедливостта на работещите небогати, изгубили единствените си жилища поради „ сполучливата ” Ви политика на геноцид по отношение на българския народ!

А до тогава Ви поисквам единствено помени в новия Ви апартамент! Защото не може да градите благополучие върху гърба и нещастието на народа си!

Елена Гунчева

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР